Stort interview: Magnus Heunicke om corona-krise, supersygehuse og sundhedsreform
Sundhedsminister Magnus Heunicke (S) kan ikke love, at vi får en ny sundhedsreform. Det afhænger af udviklingen i corona-pandemien. Ministeren understreger dog, at »det er helt klart vores ambition«, at der skal komme en reform i denne regeringsperiode.Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix

Stort interview: Magnus Heunicke om corona-krise, supersygehuse og sundhedsreform Efter kritik på Twitter stillede sundhedsministeren op til interview med Dagens Medicin. Han understreger, at politiske beslutninger fremover skal stå på skuldrene af sundhedsfaglige råd, og trods coronakrisen er det stadig ambitionen at lave en sundhedsreform i denne valgperiode.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Log ind

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

En adgangskode vil blive sendt til din e-mailadresse.

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.


Allerede bruger? Log ind

Denne webside er beskyttet af reCAPTCHA.Googles Privatlivspolitikog vilkår gælder.