Sundhedsminister Magnus Heunicke fik hård kritik til samråd, fordi han konsekvent ikke vil stille op til interview i sag om supersygehuse med Dagens Medicin.

Heunicke grillet i nyt samråd om supersygehuse Sundhedsminister Magnus Heunicke (S) fik hård kritik for ikke at stille op til interview i sag om supersygehuse. Han lovede at lytte til kritikken, men da Dagens Medicin mødte ham uden for døren, var der ingen kommentarer.

Sundhedsminister Magnus Heunicke (S) måtte igen møde op i et samråd om de nye sygehusbyggerier i Folketingets Sundheds- og Ældreudvalg. Her skulle ministeren redegøre for nye urigtige oplysninger om de milliard-effektiviseringer, der var kommet fra hans ministerium.  Sagen begyndte i efteråret 2019, da Sundheds- og Ældreministeriet begrundede kravene om effektiviseringer med erfaringer fra Norge, der senere har vist sig ikke at eksistere. Efterfølgende har ministerens embedsfolk i strid med virkeligheden oplyst, at de 15 effektiviseringskrav var opgjort ens. Det er...

Prøv Dagens Medicin gratis i 14 dage*

Du får fri adgang til alt vores indhold og vores daglige nyhedsbrev tilsendt i 14 dage.

Efter 14 dage fortsætter prøveabonnementet som et alm. betalingsabonnement, med mindre du opsiger forinden.

*Som læge/stud. med. er det digitale abonnement på Dagens Medicin helt gratis

Køb abonnement