Step-up-dosis med glofitamab viser gode resultater hos lymfom-patienter
»Holder resultaterne stik, er det mere attraktivt at give et lægemiddel som glofitamab frem for at skulle gennem den omstændelige procedure, som CAR-T-celleterapi indebærer. Vi kan også se, at bivirkningsprofilen er bedre end for CAR-T-celleterapi, men at responsraterne samtidig ser lige så gode ud,« siger overlæge på Rigshospitalet Martin Hutchings om et nyt studie, han netop har præsenteret på ASH.

Step-up-dosis med glofitamab viser gode resultater hos lymfom-patienter Et dansk studie viser, at en ny behandlingsstrategi med glofitamab, hvor behandlingen langsomt sættes op til den fulde dosis over flere uger, giver høje responsrater og reducerer samtidig risikoen for alvorlige bivirkninger hos patienter med relaps eller refraktær non-Hodgkins lymfom. 

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Log ind

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

En adgangskode vil blive sendt til din e-mailadresse.

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.


Allerede bruger? Log ind

Denne webside er beskyttet af reCAPTCHA.Googles Privatlivspolitikog vilkår gælder.