Asciminib er sikkert og effektivt til hårdt ramte patienter med kronisk myeloid leukæmi
»Asciminib kan måske være en god mulighed som en tredjelinjebehandling til patienter med akut myeloid leukæmi. Data fra dette fase 3-studie viser, at asciminib kan reducere tilfælde af bivirkninger, som leder til afbrudt behandling og dosisjustering, sammenlignet med tyrosinkinasehæmmeren bosutinib, mens behandlingen samtidig forbedrede responsraten og hastigheden på responset,« fortæller læge Andreas Hochhaus fra Klinik für Innere Medizin II, Tyskland om et studie, han for nyligt præsenterede på årets ASH.

Asciminib er sikkert og effektivt til hårdt ramte patienter med kronisk myeloid leukæmi Lægemidlet Asciminib viser lovende resultater som tredjelinjebehandling, når tyrosinkinasehæmmere til patienter med kronisk myeloid leukæmi ikke er nok.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Log ind

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

En adgangskode vil blive sendt til din e-mailadresse.

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.


Allerede bruger? Log ind

Denne webside er beskyttet af reCAPTCHA.Googles Privatlivspolitikog vilkår gælder.