Patienter med lavstadie perifert T-celle lymfom klarer sig overraskende dårligt
»Blandt de patienter, som fik relevant kemoterapibehandling, var femårsoverlevelsen kun lidt over 50 pct. Det er meget lavere end for patienter med diffust storcellet B-celle lymfom, som vi normalt sammenligner med, og det er også meget lavere, end vi regnede med,« fortæller en af forskerne bag studiet, reservelæge i blodsygdomme ved Aalborg Universitetshospital Ahmed Ludvigsen Al-Mashhadi.

Patienter med lavstadie perifert T-celle lymfom klarer sig overraskende dårligt Dansk læge og forsker havde forventet, at patienter med lavstadie perifert T-celle lymfom klarede sig bedre, end de gør, i et nyt studie fra Aalborg Universitetshospital. Han mener, det på den baggrund er nødvendigt at kigge data igennem for at finde ud af, hvilken behandling der virker bedst.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Log ind

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

En adgangskode vil blive sendt til din e-mailadresse.

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.


Allerede bruger? Log ind

Denne webside er beskyttet af reCAPTCHA.Googles Privatlivspolitikog vilkår gælder.