Mette Thune Mouritzen
Læge og ph.d.-studerende Mette Thune Mouritzen fra Onkologisk Afdeling ved Aalborg Universitetshospital har netop præsenteret sine resultater for, hvordan det ser ud med behandling med immunterapi til ikke-småcellet lungekræft i Danmark på den årlige kongres for European Society for Clinical Oncology (ESMO).

Status: Sådan ser det ud med behandling med immunterapi til ikke-småcellet lungekræft i Danmark Siden immunterapi blev introduceret som førstelinjebehandling til patienter med ikke-småcellet lungekræft i Danmark, er flere hundrede patienter blevet behandlet. Et nyt studie danner et nationalt overblik.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Log ind

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

En adgangskode vil blive sendt til din e-mailadresse.

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.


Allerede bruger? Log ind

Denne webside er beskyttet af reCAPTCHA.Googles Privatlivspolitikog vilkår gælder.