Statsminister i åbningstale: Det nære sundhedsvæsen er blevet forsømt
Regeringen vil prioritere velfærd og etablere nærhospitaler, lød det fra statsminister Mette Frederiksen ved Folketingets åbning.

Statsminister i åbningstale: Det nære sundhedsvæsen er blevet forsømt Det har været det rigtige valg at skabe højt specialiserede supersygehuse, men undervejs er det nære sundhedsvæsen blevet forsømt, sagde statsminister Mette Frederiksen under Folketingets åbningstale.

Mere tid til kerneopgaven og tid til dybe forandringer. Fra talerstolen sagde statsminister Mette Frederiksen (S) i dag i Folketingets åbningstale, at regeringen vil præsentere en velfærdslov, hvor pengene skal følge med det stigende antal børn og ældre. Sundhedsområdet er et sted, hvor regeringen vil tage fat. Statsministeren kom i sin åbningstale ind på, at der i de kommende år vil stå supersygehuse klar med højt specialiseret behandling. »Det er sund fornuft. Det kommer til at redde liv. Det var...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind