Lars Østergaard, klinisk professor
»Som fagperson er det ikke er min opgave at udtrykke en bekymring over noget eller gøre mig til dommer over politiske udtalelser eller beslutninger. Så det prøver jeg at afholde mig fra, selvom det er svært,« siger klinisk professor Lars Østergaard om arbejdet i ekspertgruppen, der i sidste uge nedkom med en rapport om håndteringen af forårets COVID-nedlukning af samfundet.Foto: Joachim Rode

Lars Østergaard om første COVID-nedlukning: »Det er helt vildt, hvor godt det er gået«  Overlæge og professor Lars Østergaard var en del af den ekspertgruppe, der i sidste uge offentliggjorde en stor rapport om de danske myndigheders håndtering, da COVID-19-epidemien indtog landet. Eminent arbejde med få skønhedsfejl, lyder hans konklusion på forløbet i forhold til det sundhedsfaglige.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Log ind

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

En adgangskode vil blive sendt til din e-mailadresse.

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.


Allerede bruger? Log ind

Denne webside er beskyttet af reCAPTCHA.Googles Privatlivspolitikog vilkår gælder.