Sådan skal en ny formand for Lægeforeningen se ud

Sådan skal en ny formand for Lægeforeningen se ud For at blive en succes skal en ny formand for Lægeforeningen være en balancekunstner, have en markant stemme i den sundhedsfaglige debat og være en diplomat på de bonede gulve. Det vurderer flere kilder med tilknytning til Lægeforeningen.

Mads Koch Hansens arvtager skal være visionær og synlig. Vedkommende skal turde sætte dagsordenen i den sundhedsfaglige debat, men samtidig være en samlende figur, der favner og tilgodeser hensynet til de tre forhandlingsberettigede foreningers interesser og behov. Desuden vil det være en klar fordel, at den nye formand ikke er helt grøn, hvad angår fagpolitik, når vedkommende sætter sig i formandsstolen sidst i april. Sådan lyder det overordnede signalement af Lægeforeningens nye formand, som Dagens Medicin har bedt flere kilder...

[reblex id='746785']

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind