Jacob Klærke, medlem af forretningsudvalget, SF Anders G. Christensen, medlem af forretningsudvalget, (V) og Purnima Erichsen, formand for hospitalsudvalget, (K) til højre.

Regionspolitikere om fyring af topchefer: »En helt naturlig konsekvens af rystende rapporter« Flere regionsrådspolitikere mener, at afskedigelsen af Poul Blaabjerg og Claus Thomsen er helt efter bogen, efter at nye rapporter fra blandt andre Kammeradvokaten har kortlagt tarmkræftskandalen på AUH. Politikerne efterspørger en ‘gennemgribende kulturændring’ i Region Midtjylland og på AUH i særdeleshed.

At skride til den ultimative sanktion i form af fyring af både hospitalsdirektør Poul Blaabjerg og lægefaglig direktør Claus Thomsen fra topledelsen på Aarhus Universitetshospital som en konsekvens af den aktuelle mave-tarmkræftskandale på hospitalet er den helt rigtige beslutning.  Det mener både Jacob Klærke (SF) og Anders G. Christensen (V), der begge er medlemmer af forretningsudvalget i Region Midtjylland, samt formand for regionens hospitalsudvalg Purnima Erichsen (K). Mens de tre politikere er enige om, at skandalen kalder på en gennemgribende...

Prøv Dagens Medicin gratis i 4 uger*

Du får fri adgang til alt vores indhold og vores daglige nyhedsbrev tilsendt i 4 uger.

Efter 4 uger fortsætter prøveabonnementet som et alm. betalingsabonnement, med mindre du opsiger forinden.

*Som læge/stud. med. er det digitale abonnement på Dagens Medicin helt gratis

Køb abonnement