»Jeg har aldrig brudt mig om at brokke mig uden at gøre noget ved det«
Foto: Jesper Balleby

»Jeg har aldrig brudt mig om at brokke mig uden at gøre noget ved det« Psykiater Jacob Klærke (SF) går til valg på at gøre noget ved underbemanding i psykiatrien i Region Midtjylland, som han mener slider hårdt på personale og patienter og trækker konflikter og tvang med sig i kølvandet.

Jacob Klærke er læge ved Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center i Risskov og oplever i sit daglige arbejde en psykiatri, der har brug for et massivt løft. Særligt i voksenpsykiatrien er forholdene langtfra ideelle. De senere år er der bl.a. berettet om konflikter, stofmisbrug blandt patienter og vold mod personale. Den udvikling ønsker Jacob Klærke at […]

Desværre, kun abonnenter har adgang til at læse denne artikel.

Få et prøveabonnement