It-gigant og medicinal­virksomhed går sammen om data til udvikling

It-gigant og medicinal­virksomhed går sammen om data til udvikling Samarbejde giver Lundbeck-forskere adgang til store mængder data, der skal øge muligheden for udviklingen af medicin til behandling af psykiatriske og neurologiske sygdomme.

Det danske lægemiddelfirma Lundbeck har indgået samarbejde med IBM Watson Health om teknologi til at accelerere udviklingen af innovativ medicin til behandling af psykiatriske og neurologiske sygdomme. Samarbejdet kombinerer Lundbecks ekspertise inden for behandling af psykiatriske og neurologiske sygdomme med IBM’s avancerede kognitive og vidensbaserede analyseteknologi. Lundbeck forventer, at samarbejdet vil give øgede muligheder for at udvikle nye innovative behandlinger af blandt andet skizofreni og Parkinsons sygdom. »Vi stræber efter at udvikle medicin, der påvirker de underliggende biologiske mekanismer i...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind