Region Syddanmark lukker sin sidste regionsklinik
Bo Libergren (V), formand for Udvalget for det nære sundhedsvæsen i Region Syddanmark, glæder sig over, at lægedækningen i Esbjerg nu er så god, at regionsklinikken kan lukke. Inden længe ventes Region Syddanmark også at sætte sine to sidste udbudsklinikker til salg og øjner dermed en nær fremtid, hvor alle regionens lægeklinikker drives på almindelige overenskomstvilkår.Foto: Region Syddanmark, Christian Juul Mikkelsen

Region Syddanmark lukker sin sidste regionsklinik Den lægeklinik, der i efteråret 2018 åbnede på Sydvestjysk Sygehus for at afhjælpe lægemanglen i Esbjerg, skal nu lukke. Patienterne sendes videre til praktiserende læger i nærområdet.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Log ind

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

En adgangskode vil blive sendt til din e-mailadresse.

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.


Allerede bruger? Log ind

Denne webside er beskyttet af reCAPTCHA.Googles Privatlivspolitikog vilkår gælder.