Foto: Helle Brandstrup Larsen

Randers får ny ledende overlæge på medicinsk afdeling Pernille Sarto tiltræder som ledende overlæge på medicinsk afdeling på Regionshospitalet Randers.

Pernille Sarto, 46, er ansat som ny ledende overlæger på medicinsk afdeling på Regionshospitalet Randers. Det skriver hospitalet i en pressemeddelelse.

I sin nye stilling skal hun drive og udvikle afdelingen, hvilket hun i stor grad glæder sig til.

»Det er helt klart en drøm for mig at komme til at lede Medicinsk Afdeling i Randers, hvor der er høj kvalitet og et stort potentiale for yderligere udvikling,« siger Pernille Sarto i pressemeddelelsen.

Pernille Sarto kommer fra en stilling som speciallæge i lungemedicin på Regionshospitalet Horsens, hvor hun været afsnitsansvarlig for Medicinsk Sengeafsnit 1 og ansvarlig for specialet lungemedicin.

Nu vender hun så tilbage til Regionshospitalet Randers. Hun har ad flere omgange været ansat på hospitalet, bl.a. også på medicinsk afdeling, hvor hendes interesse for intern medicin blev vakt. Derfor har hun også en forkærlighed for netop denne afdeling.

Ordentlig ledelse

Pernille Sarto tiltræder som ledende overlæge 1. februar. Hun vil basere sin ledelsesstil på ordentlighed.

»Der skal være en ordentlighed i forhold til patienter, personale og samarbejdspartnere. Vi skal fagligt kunne stå ved det, vi gør. Derudover er åbenhed også vigtigt, når det kommer til ledelse. Man skal være åben i sin kommunikation, og så skal man være åben over for de forandringer, vi hele tiden bliver mødt af,« udtaler hun.

Hospitalsledelsen på Regionshospitalet Randers ser frem til at byde Pernille Sarto velkommen til hospitalet.

»Vi har et godt indtryk af Pernille Sarto, og vi glæder os til samarbejdet. Hun er udviklingsorienteret og kommer med gode ledelsesmæssige erfaringer fra Horsens, hvor hun har udvist organisatorisk gennemslagskraft. Hun vil sammen med oversygeplejerske Charlotte Larsen udgøre et stærkt ledelsesteam i Medicinsk Afdeling,« siger Lone Winther Jensen, lægefaglig direktør.

Skriv kommentar