Psykiatrien i Region Sjælland vil flytte og fyre ansatte Psykiatrien i Region Sjælland skal finde 23 mio. kr. på budgettet. Ledelsen ønsker derfor at flytte rundt på en række læger, sygeplejersker, plejere og sekretærer. FOA frygter, det vil få mange til at søge væk og gøre det sværere at rekruttere.

Knap 30 ansatte i psykiatrien i Region Sjælland modtager i dag et brev fra psykiatriledelsen med besked om, at de enten skal omplaceres til en anden stilling eller afskediges. Alle faggrupper fra læger over sygeplejersker til lægesekretærer bliver ramt. Omplaceringerne og afskedigelserne sker, fordi psykiatriledelsen har besluttet at omprioritere 23 mio. kr. svarende til to pct. af budgettet. Det skal frigøre midler, der skal finansiere nye behandlingsmæssige tiltag og sikre, at psykiatrien lever op til et påbud fra Arbejdstilsynet. At...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind