44 organisationer er enige: Her skal psykiatrien løftes
Foto: Brian Rasmussen

44 organisationer er enige: Her skal psykiatrien løftes Behandlingspsykiatrien og mulighederne for psykiatrisk forskning er 2 af de områder, som 44 organisationer på tværs af psykiatrien ønsker styrket. Anbefalingerne har de sendt til både sundhedsministeren og socialministeren forud for arbejdet med den kommende psykiatriplan.

44 organisationer på tværs af psykiatrien er gået sammen om anbefalinger til 8 løft af psykiatriområdet. Anbefalingerne går bl.a. på et løft af socialpsykiatrien, behandlingspsykiatrien og mulighederne for psykiatrisk forskning. De 44 organisationer tæller bl.a. Danske Regioner, Overlægeforeningen og Yngre Læger, og anbefalingerne er lavet som et forslag til, hvad den kommende ti-årige psykiatriplan bør indeholde. »Psykiatrien har i mange år været nødlidende. Der mangler psykiatere, der mangler tid til den enkelte patient, og der mangler forskning på området. Og...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind