Det nye professorat giver Christian Fynbo Christiansen mulighed for at arbejde målrettet på at styrke den epidemiologiske forskning i nyresygdomme.

Professor i nyresygdomme skal styrke forskningen på Aarhus Universitet  Overlæge og ph.d. Christian Fynbo Christiansen er netop blevet ansat som professor i nyresygdomme på Institut for Klinisk Medicin ved Aarhus Universitet. Her skal han være med til at styrke forskningen i akut nyresvigt samt kronisk nyresygdom.

Professor Christian Fynbo Christiansen skal styrke den epidemiologiske forskning inden for nyresygdomme på Aarhus Universitet. Ifølge den nye professor er der et stort behov for mere opmærksomhed på både behandling og forebyggelse af nyresygdomme. Det skriver Aarhus Universitet i en pressemeddelelse. Op mod hver femte indlagte patient udvikler akut nyresvigt, og knap ti pct. af den voksne befolkning lever med en kronisk nyresygdom. Nyresygdomme er således både hyppige og potentielt alvorlige, og derfor ser Christian Fynbo Christiansen et stort behov...

Prøv Dagens Medicin gratis i 4 uger*

Du får fri adgang til alt vores indhold og vores daglige nyhedsbrev tilsendt i 4 uger.

Efter 4 uger fortsætter prøveabonnementet som et alm. betalingsabonnement, med mindre du opsiger forinden.

*Som læge/stud. med. er det digitale abonnement på Dagens Medicin helt gratis

Køb abonnement