1. September 2023 tiltræder Rubens Spin-Neto (tv.) og Sebastian Schlafer(th.) som professorer på Institut for Odontologi og Oral Sundhed.Foto: Simon Fischel, AU Health.

Aarhus Universitet henter to nye professorer til institut for Odontologi og Oral Sundhed 1. September 2023 tiltræder Rubens Spin-Neto som professor på institut for Odontologi og Oral Sundhed. Her skal han forske i sikker, diagnostisk nøjagtig billeddannelse af tænder, mund, kæbe og ansigt.

1. September 2023 tiltræder Rubens Spin-Neto og Sebastian Schlafer som professorer på Institut for Odontologi og Oral Sundhed. Det skriver Aarhus Universitet i en pressemeddelelse. Her skal de henholdsvis forske i sikker, diagnostisk nøjagtig billeddannelse af tænder, mund, kæbe og ansigt og i dentale biofilm med speciel fokus på at udvikle nye behandlinger af caries. Rubens Spin-Neto arbejder med udvikling, anvendelighed og pålidelighed af tand-specifik Magnetisk Resonans Billeddannelse (ddMRI), som er med til at fremme oral sundhed og patientsikkerhed. Han...

Prøv Dagens Medicin gratis i 14 dage*

Du får fri adgang til alt vores indhold og vores daglige nyhedsbrev tilsendt i 14 dage.

Efter 14 dage fortsætter prøveabonnementet som et alm. betalingsabonnement, med mindre du opsiger forinden.

*Som læge/stud. med. er det digitale abonnement på Dagens Medicin helt gratis

Køb abonnement