Prisbelønnet kok skal levere mad til sjællandske sygehuse

Prisbelønnet kok skal levere mad til sjællandske sygehuse Mogens Fonseca Pedersen er fra 1. november ansat som driftschef for ’Det Sunde Køkken’ i Region Sjælland.

Mogens Fonseca Pedersen er både uddannet kok og diplomuddannet  i ledelse. Han har de sidste fem år været køkken- og hotelchef ved Hvidovre Hospital efter en karriere i restaurationsbranchen. Mogens Fonseca Pedersen har stået i spidsen for en radikal omlægning af madservicen på Hvidovre Hospital. Her kan patienten bestille sit måltid ud fra hospitalets menukort og måltidet tilberedes individuelt til patienten og bringes direkte ud til hende via hospitalets transportanlæg og afdelingens plejepersonale. Han har modtaget flere udmærkelser for sit...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind