Prisangivelser på medicin i Sundhedsplatformen var en fejl En læge delte et skærmbillede af Sundhedsplatformen, hvor det fremgik, at der var tilføjet prisangivelser i form af dollartegn ud for medicin. Det var en fejl i forbindelse med opdateringen af systemet, som nu er rettet.

Et skærmbillede af Sundhedsplatformen vakte ikke overraskende debat i Facebookgruppen »Sundhedsplatformen – Nej Tak«, da det blev delt søndag formiddag. Billedet viste en oversigt over forskellig medicin, og ud for hvert enkelt præparat var der tilsyneladende angivet et prisleje af en art med dollartegn. Dollartegnene var ifølge lægen, som delte billedet, dukket op efter at Sundhedsplatformen gennemgik en opdatering i weekenden. Region Hovedstaden oplyser, at den var bekendt med dollartegnene, men at de var dukket op i Sundhedsplatformen ved en...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind