Eksterne eksperter skal styre Sundhedsplatformen i mål Region Hovedstaden nedsætter råd af eksterne eksperter, der skal risikovurdere Sundhedsplatformen. Formand har godt kendskab til it-problemer fra sin tid i ATP.

Koncerndirektionen i Region Hovedstaden har indgået aftale med et råd af eksterne eksperter, der skal risikovurdere og komme med input til opgraderingen af Sundhedsplatformen og Landspatientregistret (LPR3) i februar 2019 og arbejdet med at forbedre Sundhedsplatformen. Ekspertrådet bliver nedsat på baggrund af Rigsrevisionens kritik af implementeringen af Sundhedsplatformen på Herlev og Gentofte Hospital i maj 2016. Regionens forretningsudvalg reagerede på kritikken ved at stille en række krav til administrationen – deriblandt at eksterne eksperter med erfaringer fra implementering af store...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind