Praktiserende læge afviser influenza-beskyttelse Sundhedsstyrelsen anbefaler, at praktiserende læger bruger dragter, handsker, masker, visir eller beskyttelsesbriller til at beskytte sig mod influenza A(H1N1). Det er en overreaktion, mener praktiserende læge på Frederiksberg Henrik Hother Sørensen.

»Jeg kunne ikke drømme om at tage det på. Heller ikke, hvis jeg fik meldt en patient med H1N1-symptomer,« siger han til Metroxpress. Han mener, at der er meget mærkeligt, at Sundhedsstyrelsen mener, at man skal bruge alt det udstyr, når der er tale om en mild influenza sammenlignet med en normal vinterinfluenza. Henrik Hother Sørensen agter heller ikke at følge Sundhedsstyrelsens anbefaling om at blive vaccineret. Administrerende direktør i Sundhedsstyrelsen Jesper Fisker giver Henrik Hother Sørensen, at den nuværende...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind