Praktiserende læge: Ultralyd giver mit lægearbejde en ekstra dimension
»Fremtiden i almen praksis vil bestå af større enheder med flere læger, hvor nogle måske har kompetencen, mens andre ikke har. Den specialisering ser vi jo allerede i dag, hvor nogle praktiserende læger har særlige interesser inden for kliniske problemstillinger,« siger praktiserende læge Thomas Løkkegaard.

Praktiserende læge: Ultralyd giver mit lægearbejde en ekstra dimension Thomas Løkkegaard bruger dagligt ultralydsundersøgelsen i sit arbejde som praktiserende læge i Lyngby. Skal ultralyd udbredes til flere lægepraksisser i landet, er det nødvendigt at kigge nærmere på de nuværende økonomiske barrierer, vurderer han. 

Da praktiserende læge Thomas Løkkegaard sammen med sine to kolleger anskaffede sig et ultralydsapparat tilbage i 2016, skete det ikke ud fra en økonomisk kalkule. På det personlige plan giver det mig en faglig tilfredsstillelse at bruge ultralyd i min praksis. Jeg kan videreudvikle mine færdigheder og tilføre min diagnostik en ekstra dimension til glæde for patienten Thomas Løkkegaard, praktiserende læge Et ordentligt ultralydsapparat løber hurtigt op i 150.000 kr., ligesom det ofte har det med at forlænge konsultationen med...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind