Ryg, Genre
»Resultaterne viser at deltagerne ikke blot får færre smerter, de får også ny tillid til, at de kan gøre ting på arbejde og i fritiden, som de ofte ikke har turdet gøre i årevis,« siger professor og forskningsleder ved Syddansk Universitet Jan Hartvigsen.

Ny behandling er ikke blot effektiv, den kan også spare samfundet millioner af kroner Forskere fra Syddansk Universitet har været med til at teste en behandling, der virker for rygpatienter, som ellers ikke kan hjælpes. Nyt studie i The Lancet viser stort potentiale i behandlingen.

Ny behandling giver håb for rygpatienter. En ny behandling til patienter med kroniske rygsmerter er effektiv, billig og kan spare samfundet millioner af kroner. Det skriver Syddansk Universitet i en pressemeddelelse. Professor og forskningsleder, Jan Hartvigsen, Center for Sundhed i Muskler og Led, Institut for Idræt og Biomekanik på Syddansk Universitet, er en af forskerne bag studiet. Resultaterne er blevet publiceret i det medicinske tidsskrift The Lancet. Jan Hartvigsen, der gennem 25 år har fokuseret sin forskning på at hjælpe...

Prøv Dagens Medicin gratis i 14 dage*

Du får fri adgang til alt vores indhold og vores daglige nyhedsbrev tilsendt i 14 dage.

Efter 14 dage fortsætter prøveabonnementet som et alm. betalingsabonnement, med mindre du opsiger forinden.

*Som læge/stud. med. er det digitale abonnement på Dagens Medicin helt gratis

Køb abonnement