Foto: Yngre læger/Nordsjællands Hospital/Aarhus Universitetshospital. Illustration: Katrine Pinborg.

Ny undersøgelse: Mange yngre læger drømmer om at blive ledere 60 pct. af de yngre læger forestiller sig på et tidspunkt at få en lederstilling. Det viser den nye rapport ‘Yngre Lægers vej mod ledelse’ fra Aarhus Universitet. Undervejs i deres lægeliv som yngre læge daler lysten dog. Formanden for Yngre Læger ønsker flere muligheder for at støtte yngre læger i vejen til ledelse.  

Ledelse som disciplin har for læge Anders Gimsing altid være interessant. Mens han var ansat på Nordsjællands Hospital prøvede han sin lyst til ledelse af i et fellowship på hospitalets akutafdeling, hvor han udviklede et introduktionsprogram til yngre læger og sad med, når flere administrative beslutninger skulle træffes. »Det med at få folk til at arbejde sammen har jeg altid syntes var spændende. Jeg kunne i mit fellowship se, at der manglede en kobling mellem dem på gulvet og de...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind