Formand for Yngre Læger: Danmark er et lille land
Foto: Yngre Læger

Formand for Yngre Læger: Danmark er et lille land Helga Schultz, formand for Yngre Læger, afviser, at fagforeningen er med til at understøtte et system, hvor f.eks. en overlæge sanktionsfrit kan slå en yngre læge. Hun vil ikke kommentere på detaljerne i den konkrete sag, selvom Dagens Medicin har forelagt fagforeningen alle sagens detaljer.

Helga Schultz, I skriver på jeres hjemmeside, at I giver en ‘nærværende medlemsrådgivning med udgangspunkt i medlemmets interesser’. Har Andreas Thorsen fået det i denne sag? »Det mener han tydeligvis ikke selv, at han har. Jeg kender ikke de konkrete detaljer, men jeg ved, at man tager sagen alvorligt og har inviteret Andreas Thorsen ind til et møde,« siger formanden for Yngre Læger. På jeres hjemmeside skriver I, at man som tillidsrepræsentant skal bidrage til, at ‘problemer bliver løst’. Hvordan...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind