»Det er en stor ære at blive professor på Biomedicinsk Institut, Københavns Universitet og Herlev og Gentofte Hospital, og jeg glæder mig til at udbygge det fantastiske samarbejde på tværs af basalforskning og klinisk forskning, som vi allerede har skabt igennem de sidste tre år. Det er til stor gavn for patienterne, at den viden, der fremkommer fra basalforskning på Panuminstituttet, på kort tid kan testes og udmønte sig i behandling af patienter i klinikken,« siger Tor Biering-Sørensen.

Ny professor vil gøre vejen fra grundforskning til behandling hurtigere Læge og forskningsleder Tor Biering-Sørensen tiltræder som professor i translationel kardiologi og pragmatiske randomiserede studier på Biomedicinsk Institut, Københavns Universitet.

Titlen i autosignaturen bliver noget længere for læge og forskningsleder på Afdeling for Hjertesygdomme, Herlev og Gentofte Hospital, Tor Biering-Sørensen. Han kan nemlig fremover tilføje, at han er professor i translationel kardiologi og pragmatiske randomiserede studier på Biomedicinsk Institut, Københavns Universitet. Tor Biering-Sørensen har siden 2019 været ansat som lektor på Biomedicinsk Institut, hvor han bliver nu udnævnt til professor. Her har han etableret en forskningsgruppe med fokus på translationel kardiologi og pragmatiske randomiserede studier, og han glæder sig til...

Prøv Dagens Medicin gratis i 14 dage

Du får fri adgang til alt indhold, samt vores daglige nyhedsbrev tilsendt i 14 dage.

Efter 14 dage fortsætter prøveabonnementet som et alm. betalt abonnement, med mindre du opsiger forinden.

(PS: Som læge/medicinstuderende er det digitale abonnement på Dagens Medicin helt gratis)

Køb abonnement