Foto: Lars Engelgaar

Peter Riis Hansen er ny klinisk professor i kardiologi Overlæge Peter Riis Hansen glæder sig til, at han som professor i kardiologi kan udbygge sine forskning om betydningen af inflammation for hjertesygdomme.

Inflammatoriske sygdomme er et fokuspunkt for Peter Riis Hansen, der er ny klinisk professor i kardiologi ved Institut for Klinisk Medicin, det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, Københavns Universitet. Peter Riis Hansen har været overlæge på hjertemedicinsk afdeling på Herlev og Gentofte Hospital siden 2010. Hans forskning har fokuseret på betydningen af inflammation for hjertesygdomme. I de senere år har han og hans forskergruppe bl.a. belyst sammenhængen mellem hjertekarsygdom og andre kroniske inflammatoriske sygdomme, herunder psoriasis, rheumatoid artritis, inflammatorisk tarmsygdom og parodontitis. »Jeg...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind