Vibeke Ersbak
Foto: Charlotte Feldbæk Ranneries

Ny plan skal sætte kursen for midtjyske hospitaler Politikere i Region Midtjylland vil have en ny hospitalsplan. Regionsrådsformand Anders Kühnau ønsker, at planen skal gøre op med »matrikeltænkning« og »udvikle stærke faglige miljøer på regionshospitalerne«. Overlægernes formand advarer mod at haste en ny plan igennem.

Siden daværende regionsrådsformand Bent Hansen (S) 22. oktober 2008 satte sin underskrift på en ny hospitalsplan for Region Midtjylland, har rammen for aftalen fået lov at stå uberørt. Men nu begynder konturerne af en ny hospitalsplan at kunne anes i det midtjyske. Da regionsrådets elleve partier natten til onsdag indgik et bredt forlig om det kommende års budget i Region Midtjylland, indeholdt aftalen således også en hensigtserklæring om en ny hospitalsplan. En plan der har til formål at definere en...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind