Bent Hansen: Derfor bør Kühnau afløse mig Regionsformand Bent Hansen (S) genopstiller ikke ved efterårets regionsrådsvalg, og derfor skal Socialdemokratiet nu finde ny spidskandidat.

Han føler sig egentligt fit for fight og helt på toppen, men 68-årige Bent Hansen (S) har alligevel valgt ikke at genopstille som regionsformand ved regionsvalget 17. november 2017. »Jeg kan ikke se mig selv sidde som 73-årig og være formand for regionerne. Dernæst ville jeg ikke stå og tale usandt for journalister, når de ville spørge, om jeg ville gå midt i periode, og sige til dem, at jeg vil blive siddende, selvom jeg godt vidste, at at det ville...

Prøv Dagens Medicin gratis i 4 uger*

Du får fri adgang til alt vores indhold og vores daglige nyhedsbrev tilsendt i 4 uger.

Efter 4 uger fortsætter prøveabonnementet som et alm. betalingsabonnement, med mindre du opsiger forinden.

*Som læge/stud. med. er det digitale abonnement på Dagens Medicin helt gratis

Køb abonnement