Solveig Klok Matthesen er ny ledende overlæge for Røntgenafdelingen i Hospitalsenheden Vest, hvor hun blandt andet skal stå i spidsen for samlingen af Røntgenafdelingens to største røntgenafsnit på Regionshospitalet Holstebro og Herning til én stor røntgenafdeling på det nye akutsygehus, Regionshospitalet Gødstrup.

Ny ledende overlæge for røntgenafdeling i Gødstrup Som ny ledende overlæge skal Solveig Klok Matthesen sætte kursen for røntgenafdelingen på det nye akutsygehus i Gødstrup.

Solveig Klok Matthesen er pr. 1. marts 2021 ny ledende overlæge for Røntgenafdelingen i Hospitalsenheden Vest, hvor hun blandt andet skal stå i spidsen for samlingen af Røntgenafdelingens to største røntgenafsnit på Regionshospitalet Holstebro og Herning til én stor røntgenafdeling på det nye akutsygehus, Regionshospitalet Gødstrup. Solveig Klok Matthesen kommer fra en stilling som afdelingslæge ved Røntgenafsnittet i Holstebro. Hun ser frem til være med til at videreudvikle røntgenafdelingens høje faglighed på det nye regionshospital. »Jeg har både mødt et...