Overradiograf Pica Ann Blackburn Andersen og ledende overlæge Jakob Møller
Den ny fælles afdelingsledelse for røntgenafdelingerne på Sygehus Lillebælt udgøres nu af overradiograf Pica Ann Blackburn Andersen og ledende overlæge Jakob Møller.Foto: Sygehus Lillebælt

Billeddiagnostikken på Sygehus Lillebælt får ny fælles ledelse Pica Ann Blackburn Andersen og Jakob Møller udgør den ny fælles afdelingsledelse for røntgenafdelingerne på Sygehus Lillebælt. 

Overradiograf Pica Ann Blackburn Andersen og ledende overlæge Jakob Møller danner ny fælles afdelingsledelse for røntgenafdelingerne på Sygehus Lillebælt.

Arbejdsopgaverne er fordelt sådan, at Jakob Møller i det daglige arbejde er leder af Røntgenafdelingen i Vejle og Middelfart, og Pica Ann Blackburn Andersen er leder af Røntgen og Scanning på Kolding Sygehus.

Jakob Møller har været overlæge på Røntgenafdelingen siden 2013, og siden 2018 ledende overlæge. Pica Ann Blackburn Andersen har været overradiograf siden 2014. Det er derfor to ledere, der kender afdelingerne rigtig godt, der nu skal stå sammen i spidsen for afdelingerne, skriver Sygehus Lillebælt i en pressemeddelelse.

Den nye fælles ledelse har ifølge Jakob Møller en klar vision.

»Den overordnede vision er at være ’Danmarks bedste røntgenafdeling’, når det drejer sig om patientoplevet kvalitet. Patienterne skal opleve, at de er velkomne, og at de møder kompetente medarbejdere. Det skal understøttes af, at røntgenafdelingerne i Sygehus Lillebælt er et godt sted at komme på arbejde. Et sted, hvor personalet arbejder i en veldrevet afdeling, der leverer kvalitetsradiologi til tiden,« siger Jakob Møller i pressemeddelelsen.

Ensretning af vejene ved henvisning

Pica Ann Blackburn Andersen mener, at den nye organisation vil styrke samarbejdet med primærsektoren.

»Patienterne vil blive undersøgt der, hvor den største ekspertise er til netop deres problemstilling. Henvisende læger i hele optageområdet for Sygehus Lillebælt vil opleve en ensretning af vejene ind til billeddiagnostiske undersøgelser på sygehuset, hvor vi tager udgangspunkt i det bedste fra hver afdeling,« siger Pica Ann Blackburn Andersen.

Eksternt vil sammenlægningen styrke afdelingerne, mener den nye afdelingsledelse.

»En samlet ledelse for røntgenafdelingerne i Sygehus Lillebælt vil medføre, at vi kan høste en række fordele i at være større – og vi kan tale med større vægt i regionale og nationale sammenhænge. Både inden for Sygehus Lillebælt, som nationalt og internationalt, skal vi lære af de bedste for at være på forkant med udviklingen inden for specialet, for at kunne gøre det bedst muligt for patienterne,« siger Jakob Møller.

Skriv kommentar