»Jeg vil gerne give videre til den næste generation af forskere, og det er en vigtig opgave for mig. Jeg lægger meget af min arbejdstid ind i at uddanne vores yngre forskere,« siger Shoaib Afzal, der er ny professor i klinisk epidemiologi ved KU.Foto: Herlev og Gentofte Hospital

Ny KU-professor vil forebygge kendte kroniske sygdomme ved hjælp af tidlig identifikation Shoaib Afzal tiltræder 1. februar som professor i klinisk epidemiologi ved Københavns Universitet. Her er målet at bidrage til en tidligere opsporing af kroniske sygdomme, som kan føre til oplysende og forebyggende tiltag.

Klinisk Biokemisk Afdeling bliver en professor rigere, når overlæge på afdelingen Shoaib Afzal i dag, 1. februar, tiltræder sit professorat i klinisk epidemiologi ved Københavns Universitet. Det skriver Herlev og Gentofte Hospital i en pressemeddelelse.  »Det var en fantastisk følelse at få nyheden om professoratet, og jeg ser det som en stor anerkendelse af det arbejde, jeg har lavet. Det er rart, at andre også finder min forskning interessant, og det giver mig en bekræftelse i, at min forskning skaber...

Prøv Dagens Medicin gratis i 14 dage*

Du får fri adgang til alt vores indhold og vores daglige nyhedsbrev tilsendt i 14 dage.

Efter 14 dage fortsætter prøveabonnementet som et alm. betalingsabonnement, med mindre du opsiger forinden.

*Som læge/stud. med. er det digitale abonnement på Dagens Medicin helt gratis

Køb abonnement