Ny dansk overgangsmodel skal give unge med diabetes bedre behandling
»Normalt ser vi, at flere unge udebliver fra deres konsultationer, hvilket ofte leder til forværring af deres diabetesregulering. Men med denne nye overgangsmodel føler de unge en kontinuitet i deres behandling og en tryghed ved, at alt er, som det plejer at være, når de dukker op her på centeret, selv efter de er fyldt 18 år,« forklarer ledende overlæge ved Steno Diabetes Center Aarhus, Liselotte Fisker.

Ny dansk overgangsmodel skal give unge med diabetes bedre behandling Mange unge med diabetes kæmper med at gå fra at være barn med diabetes til at blive voksen med diabetes. Steno Diabetes Center Aarhus har som de første i Danmark udviklet en ny transitionsmodel, som gør overgangen mere glidende og bedre fastholder unge i en god behandling.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Log ind

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

En adgangskode vil blive sendt til din e-mailadresse.

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.


Allerede bruger? Log ind

Denne webside er beskyttet af reCAPTCHA.Googles Privatlivspolitikog vilkår gælder.