Diabetes: Lav forekomst af akutte ­komplikationer og senkomplikationer hos børn og unge Forekomsten af akutte komplikationer og senkomplikationer hos børn og unge er meget lav, viser data fra den seneste årsrapport fra Dansk Register for Børne- og Ungdomsdiabetes. Og så er der nye ambulatorier i front, når det kommer til Dagens Medicins årlige rangering af den bedste behandlingskvalitet på området.

Den betydelige fremgang i kvaliteten af diabetesbehandlingen på børne- og ungdomsområdet i Danmark ser ud til at fortsætte. Meget få patienter viser tegn på senkomplikationer til deres diabetes i den seneste årsrapport fra Dansk Register for Børne- og Ungdomsdiabetes, og kontrollen med blodsukkeret fortsætter sin fremgang. Den seneste årsrapport rummer indberettede data på i alt 2.975 børn og unge med diabetes, som primært har deres gang på landets børneafdelinger. Antallet af patienter, som når behandlingsmålet, befinder sig nu inden for...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind