Voksendiabetes: Regionshospitalet ­Silkeborg fuldender hattricket Regionshospitalet Silkeborg scorer højest i behandlingskvalitet af voksne med diabetes på landsplan. De mange data i seneste årsrapport fra Dansk Voksen Diabetes Database gør det efterhånden muligt at sammenstykke et troværdigt billede af behandlingskvaliteten på landsplan. Indberetningerne fra almen praksis halter dog fortsat gevaldigt.

For tredje år i træk indtager Regionshospitalet Silkeborg den øverste plads på skamlen i Dagens Medicins årlige rangering af behandlingskvaliteten for voksne med diabetes i Danmark. Igen i år formår regionshospitalet at score højt i alle de vægtede kategorier, og så har lægerne i søhøjlandet vist sig at have særdeles godt styr på patientpopulationen. Eksempelvis har næsten alle hospitalets patienter inden for de seneste 12 måneder fået målt både LDL-kolesterol, blodtryk og foretaget fodundersøgelse – kvalitetsindikatorer, hvor det flere andre...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind