Ny CAR-T-celleterapi viser lovende takter til patienter med myelomatose CAR-T-celleterapier bliver ved med at revolutionere behandlingen af blodkræft, og nu viser data med et nyudviklet lægemiddel særdeles gode resultater, især for patienter med myelomatose.

CAR-T-celleterapi er en form for immunterapi, som siden 2017 har været en fast bestanddel af behandlingen ved forskellige former for blodkræft. Sideløbende har medicinalfirmaer arbejdet på at forbedre behandlingerne og udvikle nye og mere effektive terapier. Nu viser et nyt studie, der netop er blevet præsenteret data fra på den årlige kongres for European Hematology Association (EHA), at CAR-T-celleterapien ARI0002h, som er målrettet BCMA (B-celle modningsantigen), har særdeles god effekt hos patienter med myelomatose. I studiet deltog 35 patienter, der...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind