Danske patienter med knoglemarvskræft har ikke fået forringet livskvalitet under COVID-19
»Når vi sammenligner livskvalitet i patientgruppen under første og anden nedlukning med livskvaliteten før pandemien, ser vi til vores store overraskelse ingen forskel. Det har selvfølgelig krævet, at vi har gået i tænkeboks for at finde ud af, hvorfor patienterne ikke føler forringet livskvalitet, når nu hele verden er lukket ned, og der florerer en ny sygdom, som kan være rigtig farlig for denne patientgruppe,« fortæller en af forskerne bag det nye studie, læge og ph.d.-studerende Louise Redder fra Hæmatologisk Afdeling på Odense Universitetshospital.Foto: OUH/Privat

Danske patienter med knoglemarvskræft har ikke fået forringet livskvalitet under COVID-19 Nyt dansk studie viser, at patienter med knoglemarvskræft ikke føler, at deres livskvalitet har været forringet under corona-nedlukningen. Det kan der være flere årsager til, siger forsker.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind