Overlæge: Overbevisende venetoclax-resultater bør have betydning for Medicinrådets vejledninger Patienter med kronisk lymfatisk leukæmi (CLL) med og uden komorbiditeter har god gavn af behandling med venetoclax. Data præsenteret på EHA bør have betydning for Medicinrådets vejledninger på området, siger overlæge.

På den store kongres for European Hematology Association (EHA) har forskere fremlagt data fra to forskellige fase 3-studier med den målrettede behandling venetoclax til patienter med kronisk lymfatisk leukæmi (CLL). I CLL 13 bliver behandlingen afprøvet på patienter med CLL uden komorbiditeter, mens patienter med komorbiditeter bliver behandlet med lægemidlet i CLL 14. Begge studier viser, at venetoclax leder til bedre progressionsfri overlevelse end standardbehandling med kemoimmunterapi i begge patientgrupper, og efter cirka fem års opfølgning på CLL 14-studiet ser...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind