Foto: Claus Peuckert

Monika Rubin glemmer sangtitlerne, men aldrig følelserne KULTURKANYLEN. Kunst og kultur handler om følelser og stemninger for Monika Rubin, læge og sundhedsordfører for Moderaterne. Hun prioriterer kulturelle oplevelser med sine børn og håber på at kunne give dem et godt startskud til musikkens og kunstens verden, akkurat som hendes mormor gav hende.

Hvad betyder kultur for dig?  »Kunst og kultur påvirker min mentale sundhed enormt meget. Jeg får det rigtig dejligt, når jeg ser på et smukt maleri eller lytter til god musik. Det er godt for min psyke. Og så er der det med at komme ud og få nogle anderledes oplevelser, som sætter tankerne i gang og eksponerer mig for noget alternativt. Det kan være nogle andre tilgange eller tanker om livet. Som biomediciner har jeg en tendens til at...

Prøv Dagens Medicin gratis i 14 dage

Du får fri adgang til alt indhold, samt vores daglige nyhedsbrev tilsendt i 14 dage.

Efter 14 dage fortsætter prøveabonnementet som et alm. betalt abonnement, med mindre du opsiger forinden.

(PS: Som læge/medicinstuderende er det digitale abonnement på Dagens Medicin helt gratis)

Køb abonnement