»Jeg er meget optaget af det æstetiske, i alt hvad jeg foretager mig. Sanserne skal tilfredsstilles, både når jeg selv er i mit hjem, og når mine patienter kommer i klinikken,« siger Tina Horsted.Foto: Stine Heilmann

Cannabislæge Tina Horsted vil dele kulturoplevelser med andre KULTURKANYLEN: For Tina Horsted, der er speciallæge i anæstesiologi og indehaver af to smerteklinikker, handler kultur om at få oplevelser sammen med andre, om det er med en god ven i biografen eller på ski med hele familien.

Speciallæge Tina Horsted behandler patienter med svære smerteproblematikker i sine smerteklinikker Min Smerte og Horsted Institute, hvor hun er en del af forsøgsordningen med medicinsk cannabis. Hendes omgivelser skal helst være æstetiske, det gælder både i klinikken på Christianshavn og sommerhuset i Lumsås i Odsherred. Hvad betyder kultur for dig? »For mig er kultur mange ting. I min lægefaglige karriere har jeg været meget engageret i arbejdskulturen. Jeg var 39 år, da jeg blev uddannet som læge og var dermed...

Prøv Dagens Medicin gratis i 14 dage*

Du får fri adgang til alt vores indhold og vores daglige nyhedsbrev tilsendt i 14 dage.

Efter 14 dage fortsætter prøveabonnementet som et alm. betalingsabonnement, med mindre du opsiger forinden.

*Som læge/stud. med. er det digitale abonnement på Dagens Medicin helt gratis

Køb abonnement