Foto: Nana Fischer

Otte initiativer skal genskabe lægernes tillid til Styrelsen for Patientsikkerhed Den herskende mistillid i sundhedsvæsenet bekymrer sundhedsministeren. Hun søsætter derfor otte initiativer for at styrke sundhedspersonalets retssikkerhed og genskabe tilliden til Styrelsen for Patientsikkerhed.

Med otte initiativer vil sundhedsminister Ellen Trane Nørby (V) forbedre sundhedspersonalets retssikkerhed og genskabe lægernes tillid til Styrelsen for Patientsikkerhed. Initiativerne kommer efter at en række sager har ført til stor frustration over landets lægers og sygeplejerskers retsstilling, hvilket senest er kommet til udtryk med et mistillidsvotum til Styrelsen for Patientsikkerhed. Nu er det tid til at genskabe tilliden, forklarede ministeren på et pressemøde onsdag, flankeret af Lægeforeningens formand, Dansk Sygeplejeråds forkvinde og direktøren for Styrelsen for Patientsikkerhed (STPS). »Det...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind