Mindre kulhydrat og mere protein og fedt ­hjælper mod type 2-diabetes
Foto: Privat

Mindre kulhydrat og mere protein og fedt ­hjælper mod type 2-diabetes En kost med væsentligt færre kulhydrater samt mere protein og fedt hjælper type 2-diabetikere til at holde blodsukkeret nede, og gør det måske lettere at tabe sig, viser ny forskning fra Bispebjerg og Frederiksberg Hospital.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Log ind

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

En adgangskode vil blive sendt til din e-mailadresse.

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.


Allerede bruger? Log ind

Denne webside er beskyttet af reCAPTCHA.Googles Privatlivspolitikog vilkår gælder.