Faisal Mohammad Amin
Foto: Privat

Migrænedebat: Mine kollegaer har misforstået to væsentlige pointer Mine kollegaer fra DNO skriver, at migræne er en folkesygdom, der skal behandles i det nære sundhedsvæsen. Det er jeg helt enig i, og jeg takker DNO for at have taget emnet op. Men jeg undrer mig over misforståelsen af vigtige pointer, skriver Faisal Mohammad Amin, formand for Dansk Hovedpineselskab i et svar på et debatindlæg.

Privatpraktiserende neurologer Stephen W. Pedersen og Jakob Møller Hansen fra Dansk Nervelægers Organisation (DNO) skriver i et debatindlæg hos Dagens Medicin 11. august 2022, at migræne er en folkesygdom, der skal behandles i det nære sundhedsvæsen. Dette er jeg helt enig i, og jeg takker DNO for at have taget emnet op til debat. Hvad, jeg derimod undrer mig over, er, at kollegerne har misforstået to væsentlige pointer i den artikel, hvor jeg bliver interviewet, som de har kommenteret på....

Prøv Dagens Medicin gratis i 14 dage*

Du får fri adgang til alt vores indhold og vores daglige nyhedsbrev tilsendt i 14 dage.

Efter 14 dage fortsætter prøveabonnementet som et alm. betalingsabonnement, med mindre du opsiger forinden.

*Som læge/stud. med. er det digitale abonnement på Dagens Medicin helt gratis

Køb abonnement