Medicinrådet fastholder anbefaling af nye migrænemidler: Patienter har fået et ‘nyt’ liv Trods en uventet stigning i udgifterne fastholder Medicinrådet sin anbefaling af CGRC-antistoffer til behandling af patienter med kronisk migræne. Ifølge formanden for Dansk Hovedpine Selskab kan en effektiv behandling give patienter livskvaliteten tilbage.

Både lægemiddelproducenter, patienter og læger kan ånde lettet op. Medicinrådet besluttede onsdag i sidste uge på et ekstraordinært rådsmøde at fastholde sin anbefaling af de effektive, men dyre migrænemidler erenumab, fremanezumab og galcanezumab. Jeg synes, at det er fint, at de (Medicinrådet, red.) fastholder anbefalingen. De patienter, som får en effektiv behandling, siger, at de har fået et nyt liv Faisal Mohammad Amin, formand for Dansk Hovedpine Selskab og speciallæge i neurologi Beslutningen hviler på nye, men endnu fortrolige data...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind