Lundbeckfonden giver 2 mio. kr. til Per Bechs forskning

Lundbeckfonden giver 2 mio. kr. til Per Bechs forskning Professor, dr.med. Per Bech, Psykiatrisk Center Nordsjælland og Københavns Universitet har modtaget 2.265.612 kr. fra Lundbeckfonden til forskningsprojektet: Behandling med Pulserende Elektromagnetiske Felter hos patienter med behandlingsresistent depression i farmakologisk antidepressiv behandling.

Forskningen skal udføres i de kommende 2 år. Behandling med Pulserende Elektromagnetiske Felter (PEMF) kan aktivere kemiske processer i celler og dermed foranledige dannelse af nye kar i flere typer af væv. Per Bech har i en tidligere undersøgelse vist, at denne behandling har effekt hos patienter med behandlingsresistent depression. Patienterne kan ved hjælp af behandlingen få fornyet effekt af den medicin, som de inden behandlingen var blevet resistente overfor. Nu vil Per Bech undersøge, om der er forskel på...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind