Ud over flere børnebøger arbejder Maria Rytter også på en historisk roman, som foregår i og omkring Rold Skov i Nordjylland i 1830’erne.Foto: Privat

»Litteraturen binder min egen barndom sammen med mine børns« KULTURKANYLEN For Maria Rytter, der er læge og forfatter, har kultur og især børnelitteraturen altid haft en særlig plads. Men som forælder til små børn er tid en mangelvare, og podcast er derfor blevet hendes primære kulturelle indslag i en travl hverdag.

Hvad betyder kultur for dig? »Det betyder rigtig meget. Mit eget kulturforbrug bærer lige nu præg af, at jeg har tre børn, som ikke kan passe sig selv. Så det sætter en begrænsning. Men ellers er det nok meget typisk og atypisk på samme tid. Med det mener jeg, at jeg lytter til P1-programmer og ser politiske dokumentarer, samtidig med at jeg også finder stor glæde i programmer som ‘Landmand søger kærlighed’, ‘Badehotellet’ og ‘Keeping up with the Kardashians’. Jeg...

Prøv Dagens Medicin gratis i 4 uger*

Du får fri adgang til alt vores indhold og vores daglige nyhedsbrev tilsendt i 4 uger.

Efter 4 uger fortsætter prøveabonnementet som et alm. betalingsabonnement, med mindre du opsiger forinden.

*Som læge/stud. med. er det digitale abonnement på Dagens Medicin helt gratis

Køb abonnement