Lise Høyer
Lise Høyer, formand for PLO-Midtjylland, har svært ved at se, hvordan Region Midtjylland vil skaffe bemanding til en ny regionsklinik i Lemvig.

Lemvig får den første regionsklinik i Region Midtjylland Region Midtjylland dropper private udbydere og vil i stedet forsøge sig med sin første regionsklinik i Lemvig. PLO-formand er skeptisk overfor mulighederne for at bemande klinikken.

På trods af at Region Midtjylland har formået at løfte kapaciteten i almen praksis flere steder i regionen på det seneste, er der fortsat huller på landkortet. Lemvig har længe været ét af dem, og siden 2015 har virksomheden Nordic Medicare derfor drevet udbudsklinik i byen, da det ikke har været muligt at lokke praktiserende læger til. Fra 1. september 2019 vil samarbejdet med Nordic Medicare dog ophøre, oplyser Region Midtjylland i en pressemeddelelse. Men det skyldes ikke, at PLO-lægerne...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind