Den nye regionsklinik i Lemvig er ikke kommet så godt fra land som ønsket. I stedet for knap 7.000 borgere, er der kun læger til at dække det halve antal. Det har skabt en konkurrencesituation i byen.

Markedsføring af klinik møder kritik I Lemvig har 7.000 borgere skulle tilmelde sig et nyt lægetilbud i august. Det har fået en af områdets lægeklinikker til at henvende sig direkte til borgerne i lokalavisens annoncespalter. Fremstødet har fået PLO til at klage til regionen.

»Borgere i Lemvig og Bøvlingbjerg – Skynd jer og få det bedste sundhedstilbud!« Det er ikke længere kun det begrænsede antal speciallæger i almen medicin, som landets lægehuse kæmper om. I hvert fald ikke i Lemvig-området.  I en annonce, som har været bragt i Dagbladet Holstebro-Struer og Folkebladet Lemvig den seneste måned, har Nordic Medicare, som driver 16 lægeklinikker i Danmark, taget hvervekampagnen skridtet videre og målrettet sin markedsføring de midtjyske borgere og deres gule sygesikringskort.  »Vi har brugt den...

Prøv Dagens Medicin gratis i 14 dage*

Du får fri adgang til alt vores indhold og vores daglige nyhedsbrev tilsendt i 14 dage.

Efter 14 dage fortsætter prøveabonnementet som et alm. betalingsabonnement, med mindre du opsiger forinden.

*Som læge/stud. med. er det digitale abonnement på Dagens Medicin helt gratis

Køb abonnement