Hurtigere, bedre og sjovere. Det er ifølge Mads Nybo gevinsten, når man samarbejder på tværs af faggrænser og personalegrupper.Foto: Privat

Lægestafetten: Corona har medført ­mange ting, der ikke står i jobbeskrivelsen Klinisk biokemiker Mads Nybo har under coronakrisen brugt en stor del af sin arbejdstid på at etablere et af de store covid-19-testcentre. Trods alt er han kommet godt igennem krisen. Han er spændt på fremtiden, når nye generationer af læger ikke ønsker at arbejde 50 timer om ugen, som han gør, men kun de aftalte 37 timer.

Mads Nybo, hvad er det første, du gør, når du møder på arbejde? »Jeg cykler ind på arbejdet, hvilket tager 10 minutter. Jeg møder kl. 8, så jeg har en halv time til at komme i gang med dagen. Nu har jeg eget kontor, men når vi rykker over til det nye OUH, skal jeg nok dele kontor med andre, så jeg nyder stilheden, mens jeg kan. Jeg har en lille Senseo-kaffemaskine på mit kontor, som jeg fylder med vand,...

Prøv Dagens Medicin gratis i 4 uger*

Du får fri adgang til alt vores indhold og vores daglige nyhedsbrev tilsendt i 4 uger.

Efter 4 uger fortsætter prøveabonnementet som et alm. betalingsabonnement, med mindre du opsiger forinden.

*Som læge/stud. med. er det digitale abonnement på Dagens Medicin helt gratis

Køb abonnement